Кокетна къща-близнак в полите на Витоша кв.Драгалевци, ул.Григор Вачков

Детайли за имота

Типове Статус Местоположение Цена €280,000.00 Площ (кв.м)100.76Спални2Бани3Парцел (кв.м)685Година на строителство2007Тип на имотакъщаОтоплениеГАЗ, другоОбзавежданеОбзаведен

Описание на имота

Агенция САУТПАРК продава кокетна двуетажна къща-близнак (100.76 кв.м. РЗП) заедно с прилежаща 1/2 идеална част от дворното място с обща площ (685 кв.м) с договор за доброволна делба и всички необходими документи за прехвърляне на собствеността. Имотът се състои от първи етаж: дневна, кухня-трапезария, тоалетна, покрита тераса и на втори етаж: две спални, две бани с тоалетни и балкон.
Сградата е въведена в експлоатация през 2007г. и е метална конструкция с панели. Преди две години е ремонтиран и покривът на сградата, но вътре е за освежителен ремонт. Фасадата на сградата е завършена с пръскана мазилка, а покривът е дървен скатен с битумни керемиди. Настилките са дюшеме, а дограмата е дървена. Къщата е в добро общо състояние и се продава с обзавеждането. Районът е газифициран (съседите също са на газ), но на този етап опоплението в имота е с конвектори.
Къщата има страхотна гледка към града, добре поддържан двор и се намира в един от най-предпочитаните квартали за живеене в полите на Витоша с чист въздух и изцяло застроен с луксозни еднофамилни къщи. В непосредствена близост е киноцентър Бояна, спирки на градския транспорт, магазини, ресторанти, детска градина.

Характеристики на имота

ток
вода
В регулация
Градина
Гледка към планината