Модерен жилищен комплекс, в локация, която набира все повече популярност София, кв.Овча купел

Детайли за имота

Типове Статус Местоположение Райони Цена €106,320.00 Площ (кв.м)126.61Спални2Бани2Година на строителство2019ПаркиранеС гаражМестоположениеСофия, кв. Овча купелТип на имотатристаен апартаментТипТухлаАсансьорДа

Описание на имота

Най-новият обект, който имаме удоволствието да ви представим е новостроящ се жилищен комплекс в кв.Овча купел, находящ се на ул.Народно хоро, в близост до Нов Български университет.
Жилищният комплекст се състои от две сгради, всяка от които има самостоятелен вход с луксозни общи части и асансьор. В момента сградите в комплекса са на груб стоеж и ще бъдат завършени на 15.12.2019г.
Комплексът се намира в близост до бъдещата метро станция Овча купел, което гарантира удобна и бърза връзка до всяка част на града.
Инвеститорът предлага апартаменти, изпълнени с качествени строителни материали и оборудване от водещи български и европейски фирми.
Помещенията са функционални, удобни и създаващи усещането на уют и свободно пространство. Общите части са луксозни, приветливи, в безупречен вид и снабдени с домофонна чип система.
Към момента свободни са ап.2, ап.5, ап.19 в сграда А и ап.1 в сграда Б. За повече информация, моля позвънете на 0876066107. БЕЗ КОМИСИОН ЗА КУПУВАЧА.

Характеристики на имота

Вижте имота на картата

Напишете Вашите мисли за публикацията

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *