Модерен жилищен комплекс, в локация, която набира все повече популярност София, кв.Овча купел

Детайли за имота

Типове Статус Местоположение Райони Цена €106,320.00 Площ (кв.м)126.61Спални2Бани2Година на строителство2019ПаркиранеС гаражМестоположениеСофия, кв. Овча купелТип на имотатристаен апартаментТипТухлаАсансьорДа

Описание на имота

Най-новият обект, който имаме удоволствието да ви представим е новостроящ се жилищен комплекс в кв.Овча купел, находящ се на ул.Народно хоро, в близост до Нов Български университет.
Жилищният комплекст се състои от две сгради, всяка от които има самостоятелен вход с луксозни общи части и асансьор. В момента сградите в комплекса са на груб стоеж и ще бъдат завършени на 15.12.2019г.
Комплексът се намира в близост до бъдещата метро станция Овча купел, което гарантира удобна и бърза връзка до всяка част на града.
Инвеститорът предлага апартаменти, изпълнени с качествени строителни материали и оборудване от водещи български и европейски фирми.
Помещенията са функционални, удобни и създаващи усещането на уют и свободно пространство. Общите части са луксозни, приветливи, в безупречен вид и снабдени с домофонна чип система.
Към момента свободни са ап.2, ап.5, ап.19 в сграда А и ап.1 в сграда Б. За повече информация, моля позвънете на 0876066107. БЕЗ КОМИСИОН ЗА КУПУВАЧА.

Характеристики на имота

Вижте имота на картата

Напишете Вашите мисли за публикацията