Престижна локация, пространство, функционалност съчетани в един офис гр.София, бул.България 111

Детайли за имота

Типове Статус Местоположение Райони Цена €646,800.00 Площ (кв.м)462.29Година на строителство2004ПаркиранеПаркомястоОтоплениеГАЗТипТухлаАсансьорДаОбзавежданеНеобзаведен

Описание на имота

Агенция САУТПАРК представя просторен и функционален офис на втори етаж над партер в блок А на затворения к-с „Ембаси суитс“.
Към имота има и три подземни паркоместа, които се продават на цена 15000 евро/всяко.
Изложението е юг/север, с гледки към Витоша и вътрешен двор. Светлата височина на помещенията е 2.90 м. Имотът се предлага се със следните довършителни работи:
• стени-латекс
• под на замазка и трислоен дъбов паркет в спалните
• четирикамерна ПВЦ дограма
• баня с тоалетна на фаянс и теракота
Подходящ е за представителство, естетичен център. Състои се от два отделни имота, които са обединени, със ЗП съответно 193 и 200 кв.м. Имотът има два отделни входа. По архитектурен план, се състои от десет самостоятелни помещения и четири санитарни, но пространството може да бъде реорганизирано спрямо нуждите на бъдещите купувачи.
Зелените площи в комплекса възлизат на 70% от общата площ. Всички сгради имат външна топлоизолация. Климатизация се осигурява от конвектори и отоплителни уреди. Всички сгради са газифицирани. Комплексът се състои от 63 апартамента в зона „Парк“, 21 апартамента в зона „Град“. Към момента в комплекса има туристическа агенция и шоурумове на няколко фирми. Цялата територия е проектирана и реализирана като парк система с богата и разнообразна растителност. Построени са детски площадки, зони за отдих и почивка, изолирани от интензивното градско движение. Достъпът до цялата територия на комплекса и до паркинга е ограничен. Има 24/7 охрана.
Стратегическото местоположение е подсигурено от ключови транспортни артерии, осигуряващи бърза връзка с цяла София и изход от столицата посредством Околовръстен път и бул.България.

Характеристики на имота

ток
С гараж/паркомясто
Градина