Просторен четиристаен апартамент в затворен комплекс „Ембаси суитс“ гр.София, бул.България 111

Детайли за имота

Типове Статус Местоположение Райони Цена €329,150.00 Площ (кв.м)227.12Спални3Бани2Година на строителство2004ПаркиранеПаркомястоТип на имотаапартаментОтоплениеГАЗТипТухлаАсансьорДаОбзавежданеНеобзаведен

Описание на имота

Агенция САУТПАРК представя светло и просторно жилище на втори етаж над партер в блок А на затворения к-с „Ембаси суитс“.
Към имота има и три подземни паркоместа, които се продават на цена 15000 евро/всяко.
Изложението е юг/север, с гледки към Витоша и вътрешен двор. Светлата височина на помещенията е 2.90 м. Имотът се предлага се със следните довършителни работи:
• стени-латекс
• под на замазка и трислоен дъбов паркет в спалните
• четирикамерна ПВЦ дограма
• баня с тоалетна на фаянс и теракота

По архитектурен план се състои от дневна, две спални, кухня, дрешник, две бани с тоалетни, коридор и тераса, която е усвоена, но пространството може да бъде реорганизирано спрямо нуждите на бъдещите купувачи. Лесно може да бъде обособена трета спалня или кабинет. До момента е ползвано за офис. Застроената площ на имота е 193.74 кв.м. В сградата има два асансьора. Такса поддръжка е около 100 лв. на месец.
Всички сгради имат външна топлоизолация. Климатизацията се осигурява от конвектори. Имотът е газифициран.
Комплексът се състои от 63 апартамента в зона „Парк“, 21 апартамента в зона „Град“.
Зелените площи в комплекса възлизат на 70% от общата площ.
Цялата територия е проектирана и реализирана като парк система с богата и разнообразна растителност. Построени са детски площадки, зони за отдих и почивка, изолирани от интензивното градско движение. Достъпът до цялата територия на комплекса и до паркинга е ограничен. Има 24/7 охрана.
Стратегическото местоположение е подсигурено от ключови транспортни артерии, осигуряващи бърза връзка с цяла София и изход от столицата посредством Околовръстен път и бул.България.
В непосредствена близост се намират МБАЛ „Св.София“, множество ресторанти, Pulse Fitness, JK Fitness, МОЛ България, Билла.

Характеристики на имота

С гараж/паркомясто
Градина
Гледка към планината

Подобни имоти